Archive for mei, 2014

Aanvraag subsidie voor uw kind.

Cultuur

Elk kind verdient het deel te nemen aan culturele activiteiten. Voor een aantal kinderen is de kans op deelname hieraan echter minder vanzelfsprekend. Daar wil het JOC graag verandering in brengen. Van het JOC mag ieder kind meedoen.

Voor steeds meer gezinnen zijn de kosten voor deelname aan kunstzinnige of muzische vorming niet langer op te brengen. Met als gevolg dat kinderen het risico lopen buitengesloten te worden. En dat wil het Jeugd Onderwijs en Cultuurfonds (het JOC) graag voorkomen. Door financiƫle middelen beschikbaar te stellen, kan het JOC ook kinderen van financieel minder draagkrachtige ouders een kans bieden op deelname aan culturele activiteiten.

Voor wie is het JOC bedoeld?

Het JOC richt zich primair op schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar waarvan de ouders of verzorgers minder draagkrachtig zijn. Om deze doelgroep te bereiken zal het JOC nauwe contacten onderhouden met de docenten. Als minder draagkrachtig gelden ouders of verzorgers die een gezamenlijk inkomen hebben van maximaal 120% van het minimumloon.

meer info: zie menu -> info -> Jeugd Onderwijs & Cultuurfonds (JOC)

TV Kantine – de musical

Op dit moment is Iwan druk bezig met de regie van de musical TV Kantine. Deze musical zal opgevoerd worden als eindmusical van groep 8 van Daltonbasisschool De Vloedlijn in Julianadorp.

Flashmob groot succes!!

openingvloedlijn1

De flashmob was een groot succes. De flashmob was de start van de onthulling van het logo van de nieuwe basisschool De Vloedlijn in Julianadorp en tevens de start van de feestdag (officiĆ«le opening van de school). De flashmob was gefilmd door een professioneel bedrijf en ‘s avonds werd de film getoond aan de genodigden van de receptie.