Archive for januari, 2015

Musicool wenst Brenda en Jeroen veel succes!!

Wij willen Brenda en Jeroen Jansen heel veel succes wensen bij de beklimming van de Kilimanjaro.
Alle namen en bedrijfslogo’s van de donateurs (o.a. Musicool) staan op een vlag geprint. Met die vlag willen ze op de berg en het liefst op de top een mooie foto maken.

Het eerste en belangrijkste deel van deze reis is echter reeds volbracht. Door alle hulp en inzet hebben ze nu al 6758,50 euro verzameld voor WARchild. Met dat geld kunnen 563 kinderen op weg worden geholpen op naar een betere toekomst. De totale Kili-challenge bestaat uit meerdere groepen deelnemers. In totaal zo’n 100 mensen die nu al meer dan 400.000 euro bijeen hebben gebracht.
Over twee weken horen wij of de top bereikt is.
Theaterschool Musicool wenst hen heel veel succes!!!!!

image003

Wat betekent lid worden van Musicool?

Musical Annie

Lid worden van Musicool betekent:

 • Heel veel plezier en een enthousiaste en gezellige musicalgroep
 • in grote wereldberoemde musicals spelen (zoals ANNIE, Footloose, Hairspray)
 • professioneel licht en geluid (incl.headsets) in een theateromgeving
 • betaalbaar (bij vergelijkbare  musicalscholen in Nederland (die bekende musicals opvoeren) betaal je al snel 600 tot 1000 euro per jaar)
 • HBO gediplomeerde docent met jaren ervaring binnen de musicalwereld, die diverse leerlingen heeft begeleid en zien doorstromen naar professionele opleidingen (conservatoriums, Lucia Marthas, MBO theater etc.) en grote musicalproducties (Tarzan, Soldaat van Oranje). Daarnaast is hij docent bij de opleidingen tot dramadocent binnen PO (niveau 1, 2 en 3).
 • heel veel plezier hebben met elkaar en respect hebben voor elkaar
 • afgebakende memberpagina op de website voor leden met planning, nieuws en downloads, zodat je up-to-date blijft
 • “Work with the Stars” top gastdocenten die workshops en masterclasses verzorgen aan de leden
 • erkend MBO leerbedrijf en HBO stageplek
 • Musicool in Concert, Dag van de Muziek, Wijkmanifestatie, Zomerdromen en diverse andere optredens op het podium
 • etc.

Je kunt dus bij Musicool terecht als je van zingen, dansen en acteren houdt. Je hoeft het niet allemaal te kunnen, maar het wel graag willen leren. Alles gebeurt in een ontspannen en gezellige sfeer. Wel wordt er van je verwacht dat je je beste beentje voor zet om de teksten van het script, de dansen en de zangpartijen uit je hoofd te leren en te kennen. Heb je nog vragen, opmerkingen of wil je wat anders kwijt na het lezen van dit stuk, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan het best via ons contactformulier!

Musicool doneert toegangskaarten voor WARCHILD

warchild

Theaterschool Musicool heeft twee kaarten voor de musical MAMMA MIA gedoneerd aan  de WARCHILDveiling op basisschool De Vloedlijn. De veiling wordt gehouden tijdens de wintermarkt op woensdag 14 januari. Deze markt is er tussen 16:30 en 19:00 uur. Om 18:00 uur is de veiling die onder leiding staat van Gerard Terpstra.