De Spooktrein/the ghost train

The Ghost Train is een comedy thriller en bestemd voor volwassen spelers. Interesse? mail ons via ons contactformulier.

The Ghost Train is het verhaal van een groepje reizigers, die op weg zijn naar Truro in Cornwall, maar die ‘in het zicht van de haven’ stranden op het stationnetje van Fal Vale, waar ze noodgedwongen de nacht zullen doorbrengen.
Daar worden ze door de stationschef geconfronteerd met de macabere legende van een spooktrein. Zal deze dodelijke trein inderdaad om middernacht arriveren? En zullen de reizigers dit overleven? De angst neemt toe en stelt de onderlinge verhoudingen ernstig op de proef. En dan is het twaalf uur.  Het oorspronkelijke stuk werd  geschreven door Arnold Ridley en wordt sindsdien wereldwijd gespeeld.

De repetities zijn op donderdagavond van 20:00 uur tot 21:00 uur.
locatie: Den Helder
De productie zal in Den Helder op de planken staan.

Both comments and pings are currently closed.