SCROOGE en het GOEDE DOEL

image

Elk jaar draagt Musicool een steentje bij aan een goed doel. Dit jaar is er gekozen om een mini-musical te maken voor het Juniorcollege. Een tweede klas zal deze mini-musical een aantal keren achter elkaar opvoeren en geld inzamelen voor ‘World Servants’ . Deze organisatie stuurt jaarlijks teams naar ontwikkelingslanden om daar bouwprojecten te realiseren. Zij bouwen onder andere klaslokalen in Guatamala. De mini-musical ‘SCROOGE – a christmas carol’  is zo door theatermakerij IWAN herschreven dat het een link maakt met het goede doel. Vanaf 15:00 tot 17:00 uur kunt u deze mini-musical op donderdag 22 december tegen een kleine vergoeding bekijken op het Juniorcollege tijdens de kerstmarkt.

SCROOGE musicals
Tevens zal Musicool i.s.m. groep 5b van basisschool De Dijk een optreden verzorgen met de musical SCROOGE in De Rietschooten. Daarnaast zullen de groepen 5a en 5b tevens afzonderlijk van elkaar deze musical opvoeren op De Dijk tijdens de kerstviering.

Both comments and pings are currently closed.