Kernwaarden, missie & visie

Theater is een kunstvorm die kinderen en jongeren direct raakt. In het theater worden grote emoties live verbeeld, kan je fantasie op hol slaan en wordt de achterkant van geluk voelbaar. Het is belangrijk dat de eerste theater­ ervaring goed is. De meeste kinderen komen niet vanzelf­ sprekend met podiumkunstcultuur in aanraking en die eerste keer is bepalend voor hun latere interesse in theater. Daarom is het essentieel dat theater zich verhoudt tot de wereld en verhalen van nu. De wereld om ons heen verandert razendsnel. In deze veelvormige, versnipperde wereld is het niet makkelijk houvast te vinden en te bepalen waar je wel en niet bij hoort.

KERNWAARDEN
Zelfverzekerdheid, ontwikkeling, stimulerend, plezier, creativiteit, verantwoordelijkheid, respectvol, veilig, professioneel, uitdagend.

Met onze lessen willen wij ons steentje bijdragen om kinderen zelfverzekerder te maken. Iedere ouder wil toch dat z’n kind later een zelfverzekerde (jong)volwassene is, met zelfvertrouwen en zelfkennis? Iemand die zijn talenten herkent. Iemand die durft te zijn wie hij is?

Binnen onze lessen is plezier en fijne omgeving de basis. Wij vinden dat iedereen binnen de les, zowel de docent als de leerling, zichzelf moet kunnen zijn. Want als ieder kind zich fijn voelt, pas dan kun je iets bereiken.
Wij beginnen met het fundament en bouwen dan langzaam het huis op. Dat verklaart ook waarom de lessen het middel zijn, dat is niet ons doel. Zelfverzekerdheid, is ons doel.
Als wij daar maar een klein beetje aan bij kunnen dragen, dan zijn wij blij.