Wie zijn wij

Welkom op de website van theaterschool Musicool. De theaterschool van de Noordkop. Wij bieden lessen aan op het gebied van musical, zang, dans en acteren.

Je voelt je thuis bij theaterschool Musicool.

Theaterschool Musicool, waar je je passie deelt met anderen, is meer dan alleen een theaterschool. Als men de school binnen stapt is dat ook gelijk te merken. De mensen die binnen stappen voelen gelijk de sfeer die de school uitstraalt. Huiselijk, ontspannen, warmte en gezelligheid zijn woorden die veel genoemd worden. De leerlingen ervaren de school vaak als tweede thuis. Vanuit deze sfeer van welkom zijn, veiligheid, geborgenheid en het respect hebben voor elkaar, zorgen de leerlingen en docenten samen voor mooie prestaties. Op de school werken dan ook docenten die met passie en betrokkenheid voor elk kind de lessen geven.

De jeugdmusical productiegroepen zijn de meest succesvolle groepen binnen de school. Zij weten elke keer weer met grote musicalproducties te komen, die met veel plezier en succes worden neergezet. Na onder andere Annie, Grease, Scrooge, De Sneeuwkoningin, Hairspray, The WiZ en High School Musical staat in januari 2015  MAMMA MIA op de planken.

Diverse leerlingen stromen door naar een MBO ( o.a. Art & Entertainment Amsterdam en Haarlem) en HBO (Lucia Marthas). Tevens figureren onze leerlingen in Nederlandse en buitenlandse speelfilms (o.a. Familieweekend (NL), Anne Frank (D)) etc. Diverse leerlingen volgen een auditietraining (op aanvraag) bij ons om door te stromen naar een vervolgopleiding.

Wij zijn een erkend leerbedrijf (Calibris) voor MBO studenten. Daarnaast zijn natuurlijk HBO stagiaires ook van harte welkom bij ons.

image